Skip to main content

Introductie

Wil jij je op dagelijkse basis bezighouden met VMware? Heb jij het in je om VMware NSX, VMware Cloud Foundation en/of VMware Cloud on AWS te implementeren? Dan zoeken wij jou!

Organisatie

Onze opdrachtgever is een kennisgedreven organisatie, die bestaat uit de meest gepassioneerde en getalenteerde specialisten op het gebied van veilige IT-infrastructuren in Europa. Onze opdrachtgever is een leidende innovatiepartner voor de toonaangevende technologie leveranciers. Zij zetten de kennis en technische competenties in voor de verdere digitalisering van  klanten met veilige en betrouwbare oplossingen en diensten op het gebied van networking, datacenter & cloud, collaboration en security.

Zij omarmen duurzame verandering. Binnen de eigen organisatie, in de projecten en in de samenwerking met klanten en partners, waarbij zij elkaar stimuleren om voorop te lopen en de wereld ten goede te veranderen.

Functie

Wat ga je doen 

Je maakt direct deel uit van ons technische team en je houdt je bezig met private en public cloud, security, netwerken, storage en back-up. Samen met je team ben jij verantwoordelijk voor de IT-infrastructuur van verschillende klanten. Consultancy, troubleshooting, managed services en vooruitstrevende projecten maken onderdeel uit van het takenpakket. Er wordt altijd gewerkt in projectteams, die bestaan uit meerdere collega’s die vanuit diverse disciplines aan een oplossing werken. Wij vinden het namelijk logisch dat we het geheel voor ogen houden, in plaats van de inzet van losse specialistische kennis. De volgende A-merken passeren sowieso de revue: VMware, Juniper, Dell EMC, Palo Alto Networks, Infoblox, AWS, Microsoft en Cisco.


Functie-eisen

Wie ben jij
• Je hebt hands-on ervaring met verschillende VMware producten;
• Je hebt relevante technische opleidingen en/of certificeringen zoals VMware VCP, CCNA;
• Je hebt de ambitie om binnen no-time op VMware VCAP niveau te komen;
• Je hebt een HBO opleiding met 3-4 jaar werkervaring met networking, backup, storage en/of operating systems;
• Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend, in woord en geschrift;
• Je deelt graag kennis met collega’s en vakgenoten.


Inlichtingen

Edson Delgado

Sollicitatie

Edson Delgado