Skip to main content

Kun je iets over jezelf vertellen?
Mijn naam is Ramon van Rossen, 22 jaar jong en woonachtig in Den Haag. Ik ben een gepassioneerd sporter, wekelijks 6 x in de sportschool te vinden. Ik ben destijds bijna 40 kilo afgevallen en het sporten helpt me om niet meer in de oude situatie terug te keren. Naast het sporten ben ik ook bezig met persoonlijke ontwikkeling, dompel mezelf regelmatig in een ijsbad (ja, je leest het goed…), hou ik er van om boeken te lezen en mediteer ik. Buiten het stukje persoonlijke ontwikkeling, ben ik ook een fervent liefhebber van festivals en voornamelijk house, disco, techno en dance.

Hoe ben je bij intrameo terecht gekomen?
November 2020 ben ik bij Intrameo terechtgekomen via een collega die mij rekruteerde. Het groeipad dat ik heb afgelopen, weet ik nog als de dag van gisteren. Na mijn MBO opleiding Junior Accountmanager te hebben afgerond, wilde ik de recruitment kant op, omdat ik zelf wist hoe lastig het was om te groeien als persoon. Dit wilde ik combineren met de commerciële drive die ik heb.

Na een aantal afwijzingen op online sollicitaties ontvangen te hebben, kwam een collega bij mij in de lucht en benaderde mij voor de zusteronderneming van Intrameo, In4Leads. Gedurende het telefoongesprek gaf zij aan dat ook Intrameo aan het groeien was en ook op zoek is naar nieuw personeel. Ik besloot op gesprek te gaan, maar had niet verteld dat ik meer geïnteresseerd was in Intrameo, aangezien ik bang was voor een nieuwe afwijzing.
Aan het einde van het gesprek met haar, gaf ik aan dat ik een rol in recruitment meer ambieerde en zodoende is het balletje gaan rollen. And here we are 😉

Hoe lang werk je nu bij intrameo?
Dat is dus vanaf november 2020.

Wat is jouw rol bij intrameo?
Ik ben bij Intrameo binnengekomen als recruitment Business Consultant, met de focus op IT-infrastructuur. Naarmate ik mezelf verder begon te ontwikkelen op dit speelveld, ben ik mijn kennis gaan verbreden vanuit de vraag van de klanten. Zodoende focus ik mij op professionals op het gebied van de IT-Infrastructuur zoals; Support Engineers, Cloud Specialisten, Modern Workplace Consultants, Architecten , maar ook hoger management zoals Manager Operations, Projectmanagers of Director posities.
Sinds augustus mag ik me, naast recruitment Business Consultant, ook Teamlead Recruitment noemen van het 360 team binnen Intrameo, waarin ik een team van gemotiveerde consultants aanstuur met verschillende specialiteiten zoals; Sales, IT, Software development en Marketing om al onze partners te kunnen ondersteunen.

Wat vind je zo leuk aan jouw rol en werken bij intrameo?
Dan ga ik toch even terug naar mijn afvalproces, waar ik erachter kwam hoe lastig het is om te groeien als persoon…
Omdat ik zelf dat pad mee heb gemaakt, vind ik het geweldig om professionals en organisaties verder te mogen helpen om te groeien. Professionals laten groeien in hun carrière en organisaties verder helpen met hun doelstellingen behalen door het juiste personeel aan hun organisatie toe te kunnen voegen.
Hierin speel ik een cruciale rol om de verbindende factor te maken, dat is toch geweldig!

En als kers op de taart mag ik sinds afgelopen zomer ook nog een team aansturen, motiveren en opleiden om ook hen deze groei te kunnen laten realiseren. Dat is dan ook precies de reden waarom ik elke dag met een ‘big smile’ naar mijn werk toe ga!

Wat maakt voor jou intrameo anders als werkgever?
Wat Intrameo in mijn ogen bijzonder maakt is dat er enorm veel aandacht wordt gestoken in persoonlijke ontwikkeling. Soms in groepsverband of juist in een-op-een gesprekken, waardoor je zowel op privé- als zakelijk gebied groeit.
Verder hebben we een open cultuur en heerst er een haast familiaire sfeer.
Buiten de energie die in ieder individu wordt gestoken om zichzelf te ontwikkelen, zijn er ook voldoende kansen die iedereen met beide handen aan kan pakken waardoor iedereen gelijk is en gelijke kansen krijgt.